Nu mai avem...

joi, 22 decembrie 2011

Culmea infidelităţii by Ikon

Fănuş Neagu, un alt mare brăilean, spunea că femeile seamănă cu merele: cele mai bune sunt de furat. Episodul de astăzi face parte din populara categorie cum să, şi îmi oferă prilejul de a vă iniţia în tainele construirii unei relaţii apropiate cu o femeie. A altuia.
Data trecută am demonstrat că femeilor le place să fii ăla care plânge după ele. Ei bine, unele vin la pachet cu câte un ăla. Sunt lipite de ăla ca musca de îngrăşământ. Şi atunci, nu ai de ales - vrei să fii cu ea, îl iei şi pe ăla, că e super ofertă. E o variantă a termenului (care pot să jur că a fost inventat tot de o femeie) relaţie deschisă. Pentru mine, cu cât o relaţie e mai deschisă, cu atât încap mai multe persoane în ea, şi ţineţi minte asta, că o dezvoltăm data viitoare. Deci treaba e clară, joci după regulile ei sau giocco del mano. Şi să recunoaştem, domnilor, dacă e bună, joci. Case closed.

În caz că încerci să înţelegi de ce vrea, vorba bunicului, să umble cu curu-n două luntre, explicaţia e simplă. Femeile nu caută bani şi sex, ci afecţiune, comunicare, şi iubire adevărată. Iar unele caută în permanenţă. Au un fel de radar care nu se opreşte din bipăit. Chiar şi când găsesc, mai caută şi prin alte părţi. Ştiţi vorba aia, mănânci ce mănânci portocale, dar parcă mai vrei şi-o pară. Şi ce putem face noi, masculii, decât să le dăm?
Deci, dacă ai norocul să întâlneşti aşa ceva, dă-i. Dă-i şi fugi. Până la un punct, e chiar de râs, de exemplu când o sună ăla şi o întreabă unde e, ea zice că vine într-o oră, şi tu te gândeşti că nu termini aşa repede. De vorbit cu ea. Că poate eşti nevorbit. E mişto, nu? Dar când devine pisicoasă, dă ochii peste cap, începe să-ţi spună de iubire, viitor, copii şi alte boli cu transmitere sexuală, fugi. Nu pune întrebări, nu te uita înapoi, mută cortul şi gata. Roiu'! Caramba! Run Forrest, run!! Gândeşte-te la ăla. Vrei să fii ca ăla? Crezi că ăla a vrut? Normal că n-a vrut, dar n-a fugit la timp!
Să spunem că totuşi nici tu nu fugi, poate eşti mai idealist şi vrei s-o faci să renunţe la vechile obiceiuri sau pur şi simplu nu ştii să sprintezi. Te aşteaptă o experienţă cel puţin interesantă. Aparent, totul frumos, vă iubiţi, vă simteţi bine, alea alea. Dar totuşi, e ceva care strică peisajul. O chestie din trei litere: ăla. Chiar credeai că-i poate spune aşa direct? Noo, trebuie să găsească un moment favorabil, să-l ia uşor, cu frumosul, că doar nu suntem animale! A, şi e musai să continue relaţia un timp. Nedefinit. Doar tre să fie fată bună, să aibă mâna uşoară, ca tranziţia să fie cât mai lentă, nu? Trebuie să înţelegi, situaţia e complicată şi nu-i e deloc uşor, dar fii sigur că ea pe tine te iubeşte! Gen tu la munte, eu la mare, ne iubim prin cărţi poştale.
Culmea infidelităţii e să-ţi înşeli amanta cu nevasta. Sau, cum spunea Seinfeld, există oameni care-i înşeală de fapt pe cei cu care trebuia să înşele. Fix asta te aşteaptă dacă nu fugi la timp. Un triunghi conjugal, nu şi echilateral, de toată frumuseţea. Iar eu am urît trigonometria. Mie mi-a plăcut să fug. Metoda struţului, domnilor.
Sau poate îl lasă pe ăla. Îi spune, trec de partaj, morţii cu morţii, vii cu vii. Şi totuşi, ai grijă ce-ţi doreşti fiindcă se poate îndeplini. Dacă l-a lăsat pe ăla are cel mai bun pretext să te încalece. Şi nu în sensul bun. Asta va deveni arma ei şi dovada supremă a iubirii ce ţi-o poartă. Nu-i mai poţi pretinde nimic, în schimb ea îţi va cere totul, doar, nu-i aşa, l-a lăsat pe ăla pentru tine. Faptul că relaţia cu ăla nu era în sine ceva bun, din moment ce a ajuns să joace la două capete, nu va constitui un argument. O astfel de femeie are o logică aparte. Stai acasă şi te uită pe tube8 dacă n-o înţelegi. Eu sper că v-am ajutat cât de cât.
Pace şi prietenie!

Niciun comentariu:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Trimiteți un comentariu