Nu mai avem...

marți, 13 aprilie 2010

De ce sunt femeile proaste?

Pentru ca citesc niste reviste de cacat (fie ele si online), cu articole de cacat, scrise de alte femei proaste. Exemplu:

Motul: 10 motive pentru a-ti însela iubitul

Cacatul împrastiat:

1 Te afli intr-o relatie serioasa ce dureaza de cativa ani, iar actualul tau iubit este singurul barbat cu care ai avut experiente sexuale si esti foarte curioasa sa afli cum este sa faci sex si cu altcineva.

2 Iubitul/sotul este mai mereu plecat din oras, iar tie iti este foarte greu sa fii mereu singura, asa ca te decizi sa cauti pe cineva care sa il inlocuiasca pe iubit in perioadele in care el lipseste.

3 Iubitul tau s-a schimbat foarte mult de la inceputul relatiei: nu se mai ingrijeste, s-a ingrasat 10 kg, bea bere si ragaie fara cea mai mica jena.

4 Ai iesit de pe piata intalnirilor amoroase de ceva vreme si vrei ca barbatii din jurul tau sa iti confirme ca in continuare esti o tipa femecatoare, cu sex-appeal care poate cuceri fara prea multe batai de cap orice barbat ii iese in cale.

5 Colegul de munca/ seful tau este un tip nemaipomenit de sexy, iar intre voi exista o atractie sexuala ce nu poate fi ignorata.
6 L-ai prins ca te-a inselat si vrei sa ii platesti cu aceeasi moneda.

7 Nu il mai iubesti, dar iti este greu sa renunti la relatie pentru ca te-ai obisnuit cu el.

8 Nu te mai satisface sexual si nici nu iti mai amintesti cand ati facut dragoste ultima oara.

9 Iubitul tau nu te apreciaza la adevarata ta valoare, nu iti face niciodata complimente referitoare la felul in care arati, te jigneste fara motiv si te face sa te simti neatragatoare si nesigura pe tine.

10 Te-ai indragostit fara sa iti dai seama, iar acum te afli intre ciocan si nicovala, pentru ca nu stii care dintre cei doi este cel mai potrivit pentru tine.

Desi poate unele dintre noi va veti regasi in motivele de mai sus, stiu ca sunt putine acelea care vor recunoaste ca lucrurile nu sunt tocmai roz si ca si-ar dori sa insele si ele, asemenea barbatilor, fara sa aiba mustrari de constiinta.

Concluzia: Cele care au citit mizeria asta si au zis: da ma, asa e, ia sa trec la treaba, sunt proaste. Întrebarea mea e: nu poti sa iesi dintr-o relatie, daca tot nu esti satisfacuta, te-ai îndragostit de altcineva, nu îl mai iubesti…si restul bla-bla-urilor? E atât de greu? Desteptelor, nu va respectati. Va meritati statutul de ‘curva’.

Alte vome împrastiate:

“De ce nu ma cere în casatorie? ” – Si aici probabil ca dezbat problemele existentiale: ce culoare are chilotul, ce faci dimineata de mâncare, cum îl alinti în pat si alte rahaturi de femeie proaste, a carei unica bucurie este sa se machieze dimineata si sa decida ce creion îsi întinde pe la ochi.

“N-ai orgasm? Te învatam noi!” – Sa mori tu ca le înveti sa aiba orgasm!! Ma da' oare de ce nu m-am gândit sa intru pe net sa fac un curs de orgasmare?

“7 trucuri care îti vor asigura succesul în pat” – Promit sa le încerc, dupa ce fac o donatie de neuroni.

Aceleasi femei, destepte din cale afara, cu mult timp liber si cu gândul la falusi, se întreaba:

“Cum sa fii o sotie perfecta.”

“Cum sa reactionez la avansurile profesorului?”

“Adevarul despre sexul la prima întâlnire.”

“Esti buna la pat?”

“Teoria fluturasilor din stomac.”

“Semne ca te înseala.”

“De ce nu tin relatiile?” – Ma opresc aici pentru ca ma ofer sa dau o varianta de raspuns.

Pentru ca sunteti PROASTE. Puneti naibii mâna pe o carte, nu mai cititi ce mesteca pseudo-scriitoarele noaptea si vomita dimineata pe tastatura. O relatie nu e un sir lung de reguli scrise pe o foaie/un site, pe care esti obligata sa le parcurgi. O relatie E sau NU E.

Niciun comentariu:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Trimiteți un comentariu