Nu mai avem...

miercuri, 6 iulie 2011

Iar despre balante

Cred ca am luat-o razna cu zodiacul asta, dar prea mi se potriveste si asta :))


Zodiacul evreiesc femeie
Au o inteligenta în continua miscare, astfel ca mint cu extrema usurinta. Exaltarea lor frecventa le duce adesea la misticism. În general le place foarte mult cochetaria si sunt foarte atragatoare. Au mâini abile dar foarte putin muncitoare. Iubesc banii si ar face orice sa-i obtina. Cu vârsta devin melancolice si rele. Capabile de munca intelectuala.


Zodiacul evreiesc barbat
Sunt inteligenti, plac prin manierele lor amiabile. Îndrazneti si prudenti în acelasi timp, stiu sa-si ascunda gândurile. Foarte independenti de idei si moralitate. Nu au scrupule când vor sa-si respecte angajamentele. Singuratatea si viata îi fac taciturni si mohorâti.




Zodia maimuta in zodiacul indian
Nativul zodiei Maimuta din zodiacul indian are o minte agera si combinativa. Îi place sa urzeasca în taina planuri complexe, pe care apoi le pune în practica la fel de discret. Cel mai potrivit domeniu de activitate pentru un nativ din zodia Maimuta este comertul. De asemenea, poate avea succes în domenii care presupun speculatii (de exemplu, bursa). Poate fi tentat si de activitati ca traficul ilegal, contrabanda etc. Pe plan sentimental, nativul din zodia Maimuta este inconstant si superficial. Uneori ajunge sa aiba o reputatie proasta, de care, însa, nu se sinchiseste.


Zodiac arab
Semnificatia zodiei toporisca Înainte de a fi ucis, învinsului i se decupa armura (atât cât era necesar), ori i se deschidea cu ajutorul ciocanului medieval, reprezentat aici de toporiscã.

Zodia toporisca ca arma de pornire
Toporisca este arma cu cele mai largi posibilitãti de a evolua într-o armã superioarã, datoritã calitãtilor sale deosebite si foarte utile pentru o ascensiune constantã: vointã de neînvins, moral exceptional si o sete nestinsã de cunoastere. Din acest ultim motiv îsi va dedica mult timp studiului si îsi va perfectiona continuu cunostintele. Ea se tine departe de excese si are o filosofie proprie de viatã, dupã care îsi conduce cu întelepciune pasii. De un optimism incorigibil, nativul este omul pentru care soarele strãluceste mereu, iar oamenii sunt toti frumosi si buni. ... Are o fire miloasã si solidarã si propovãduieste cu convingere iubirea aproapelui si ajutorarea lui. Spiritul sãu bine dezvoltat, armonios si flexibil, se conexeazã strâns cu felul propriu de a fi, mai mult cerebral si foarte putin emotiv. Uneori, surprinzãtor, poate da dovadã de lipsã de întelegere si de intolerantã, limitele sale devenind în acest caz foarte vizibile. El cautã însã în permanentã sã se perfectioneze în toate domeniile, pentru a urca tot mai sus în ierarhia armelor. În relatiile cu ceilalti este putin cam credul si naiv, întelepciunea sa de ansamblu gãsindu-si astfel reversul în incapacitatea de a percepe unele nuante din comportamentul oamenilor. În drumul sãu cãtre obiectivele stabilite îsi cautã instinctiv aliati naturali dintre persoanele pe care le simte ca având o mentalitate apropiatã de a sa. Cadenta grãbitã a pasilor sãu nu-i lasã însã prea mult timp pentru o viatã sentimentalã, iar cea sexualã, desi plinã de subtilitãti, nu va ocupa niciodatã primul loc în existenta sa.

Zodia toporisca ca arma de sosire
Toporisca este un obiectiv important pentru armele scurte, cãci de aici se poate obtine relativ usor pasaportul cãtre armele superioare. În aceastã pozitie se aflã micii intelectuali, persoanele cu unele interese artistice si politice, dar cu profesii mult inferioare, si nu în ultimul rând diletantii si semidoctii. În general, armele superioare (inclusiv lantul) nu pot decade pe post de toporiscã, decât în împrejurãri deosebite, impuse de anumite conditii majore de evolutie a persoanelor respective.



Bastet in zodiacul egiptean 
Este compatibil cu: Horus (20 aprilie - 7 mai; 12 - 19 august) Sekhmett (29 Iulie - 11 August, 30 Octombrie - 7 noiembrie) Culori norocoase: turcoaz (barbati) si gri (femei)

In Egiptul antic pisicile erau adorate ca animale sacre - mama sau creatorul. Bastet era zeita egipteana a pisicilor, femeilor si copiilor. Cei nascuti sub acest semn cauta echilibrul si armonia intre ei si ceilalti. Stie cum sa-i protejeze si sa se devoteze celor iubiti uneori chiar neglijandu-si propriile interese. Devine usor anxios din cauza epuizarii nervoase dar se reface rapid caci are deplina incredere in fortele proprii. Poseda o puternica forta interioara si agilitate care il ajuta sa recunoasca inamicii ascunsi si sa-i invinga. Are un mare succes la reprezentantii sexului opus datorita felului sau de a fi, cand misterios, cand de o sinceritate dezarmanta.


Maimuta in zodiacul hindus 
Maimuta De felul sau, omul nascut in aceasta zodie este putin cam secretos. Este destept si poate reusi foarte bine in afaceri.

4 comentarii:

  1. Compatibilitate Balanta – Balanta
    In astrologie, unii critici insista ca doua semne de aceeasi zodie intr-o relatie romantica nu sunt atat de usor de amestecat. Este o teorie care se aplica cu atat mai putin in cazul Balanta-Balanta. Cu atata frumusete si potential in aceasta relatie, este vizibil ca cei doi se atrag de la bun inceput. Amandoi sunt guvernati de Venus, planeta frumusetii, si vor gasi farmecul celuilalt irezistibil. Aceasta este o pereche grozava, extrem de compatibila. Cei doi vor insista sa creada ca au intalnit persoana perfecta. Balanta va fi mereu romantica si sociabila. Nu va fi niciodata prea mult daca se simt bine. Sexul va fi puternic: iubirea le va taia cu siguranta respiratia.

    E o relatie pe care ar fi bine sa o traiasca in adolecenta. Este multa energie, multa pasiune, multa sete de iubire in sine. Au gusturi comune, dar se plictisesc cam repede unul de nehotararea celuilalt. Nevoia de a socializa ii va tine des mai degraba in compania altora decat in casa. Se inteleg bine si din punct de vedere sexual, dar ce e mult, strica… In plus, cand e vorba de conflicte, toata lumea da bir cu fugitii! Nu se recomanda o casnicie!

    Se aseamana atat de mult parca ar fi unul singur, avand aceleasi calitati si defecte. Isi identifica idealurile si scopurile comune si vor descoperi si activitati similare. Diplomatia pe care o au ambii parteneri ii va ajuta sa restabileasca echilibrul relatiei in momentele mai tensionate. Nu vor inceta in a-si face complemente si se vor admira reciproc. Totul este sa nu exagereze, iar daca vor simti ca aceste aprecieri nu sunt facute din suflet vor suferi enorm. Natura sensibila si romantica, iubirea pentr frumos le va imbunatati relatia. Nu vor tolera nici unul observatiile celuilalt decat daca vor fi facute cu mult tact sau in gluma. Atentie insa, pentru ca nu de fiecare data vor gusta gluma, devenind chiar isterici si o ploaie de cuvinte jignitoare vor cadea pe celalalt. In momentele cele mai proaste pot deveni rautaciosi, aducand celuilalt reprosuri interminabile, vor fi dezordonati, aspecte care nu vor fi usor tolerate de partener.

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre femeia Balanta:

    Pentru femeia Balanta, farmecele exista înca din clipa nasterii, ceea ce face ca pe ea sa o preocupe nu accentuarea unei calitati sau a alteia, ci cum sa si le puna în valoare pe toate. Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Daca este vorba despre considerentele antice, da, putem avea încredere în ele; de cele medievale, însa, trebuie sa ne îndoim, pentru ca ele se refera la femeia perfecta din punctul de vedere al prezentei ei fizice în societate.

    Intr-adevar, femeia Balanta stie ca nimeni alta sa fie cu adevarat o prezenta feminina autentica, de la cel mai rebel fir de par pâna la cea mai neînsemnata (aparent) cuta a rochiei. La ea totul este bine asezat, îmbinat, adaugat, pentru ca totul trebuie sa evidentieze armonia culorilor, a formelor, a gesturilor. Vestimentatia femeii Balanta este întotdeauna vesela si intentionat combinata, ca un echilibru între extravaganta si bun-simt, bijuteriile sunt întotdeauna de efect iar parfumurile adauga o nota care te îndeamna sa o îmbratisezi, sa o ai ca pe un obiect de podoaba care sa îti încânte toate clipele vietii.

    Da, femeia Balanta este facuta sa atraga aprecieri, complimente, declaratii, priviri, barbati, dragoste si, atunci când ea este mai terestra, chiar si bani. Îi plac relatiile la nebunie - viata ei nici nu ar avea sens în afara oamenilor - si, în anumite cazuri, mai ales casatoriile. Se casatoreste foarte usor, nu neaparat ca sa aiba un sot, cât ca sa aiba o "pereche".

    Femeia Balanta nu este o traditionala, nu familia si/sau perpetuarea speciei o intereseaza, ci complementaritatea, opozitia, polarizarea, deopotriva afectiva si erotica. O veti recunoaste întotdeauna dupa mirosul placut pe care îl împrastie si dupa placerea cu care cumpara orice - adica orice are legatura cu persoana ei fizica si cu frumusetea personala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre barbatul Balanta:

    Barbatul Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si al echilibrului. Este un tip elegant, care se îmbraca cu gust si miroase bine. Frumusetea conteaza foarte mult pentru el, atât cea a ideilor cât si cea a formelor. Barbatul Balanta este un rafinat, un amestec interesant de spirit si sensibilitate. O jumatate din el e senzuala si sentimentala, cealalta jumatate e condusa de ratiune.

    Barbatul Balanta este un om de societate, amabil si curtenitor, cu un profund simt al dreptatii, al echitatii si al "fair play"-ului. Îi place sa traiasca înconjurat de obiecte frumoase, în confort, ba chiar are înclinatie catre lux. Dar, mai presus de toate, este un romantic. Se spune ca trubadurul îndragostit de Doamna sa nu va disparea atâta timp cât pe lume vor exista Balante. Romantismul d-lui Balanta este cel al sampaniei, al valsului si al clarului de luna. Iubeste femeile frumoase, foarte feminine, un pic misterioase, un pic inaccesibile...

    Barbatul Balanta are talentul de a face curte cu o maiestrie neîntrecuta, construind adevarate mici capodopere ale genului. De regula este generos si, daca nu încerci sa abuzezi de aceasta generozitate (sa ne amintim ca pune mult pret pe "fair play"), el va fi mâna-larga, neregretând niciodata banii cheltuiti pentru luxul, frumusetea si distractiile sale sau ale iubitei.

    Barbatul Balanta este un amant rafinat, un expert în arta preludiilor, rezistent si care acorda multa atentie partenerei. Fidelitatea nu este punctul lui forte, pentru ca, vulnerabil fiind în fata sexului frumos, se îndragosteste destul de usor si e incapabil sa spuna "nu". Problema este ca, armonia lui interioara având oroare de situatiile de criza, de rupturi si reprosuri, îi este greu sa initieze o despartire, preferând compromisul.

    RăspundețiȘtergere