Nu mai avem...

duminică, 10 iulie 2011

Ghid de introducere a gagicii în cercul de prieteni



"Bă, în pauză tre să-ţi zic ce pizdă nouă mi-am tras!"
Deci, ţi-ai tras o duduie relativ bunoacă, pe care crezi că o să o păstrezi măcar vreo 2 săptămîni ca remorcă. Normal că o să te saturi să stai numa’ cu ea şi totuşi trebuie să bifezi timp petrecut CU ea, altfel vine cu pretenţii şi nu te mai fute. Aşa că ai ales soluţia să o cari după tine când o arzi cu ghiolbanii la beri, meciuri şi alte vitejii, ca să te distrezi şi tu, şi să aibă şi ea impresia că “petreceţi timp împreună”.  Ei bine, e un proces delicat.
Trebuie să ştiţi că femeia e o dihanie nărăvaşă. Dacă vii brusc acasă cu 3 golani necunoscuţi care put a bere şi şaormă s-ar putea să îi muşte, sau să se ascundă după canapea. Deci dacă nu vrei să trebuiască să închizi duduia în baie când vii cu prietenii, trebuie să o iei uşor.



Primul pas

Întâi trebuie e să pomeneşti în conversaţie de prietenii tăi într-o lumină favorabilă. Să pară ca au o latură sensibilă, pasiuni înalte pe care le ţin ascunse. Să aibă impresia că sunt nişte oameni de gaşcă şi interesanţi, nu nişte mârlani beţivi, cum de fapt sunt. În niciun caz să nu menţionezi că, cum se duce la baie, primele trei întrebări din partea lor o să fie “Ai futut-o?”, “Fute bine?” şi “Bagă botu’?”.

Al doilea pas

Partea a doua este să se familiarizeze cu ei de la distanţă. Vii cu câte un tricou transpirat de-al unui prieten, şi îl laşi undeva pe hol. O să-l miroasă curioasă câteva minute. Şi apoi o să se uite mirată la tine. Atunci îi spui „ăsta e Vasile, VA-SI-LE!” sau cum dracu îl cheamă. Apoi te apropii de ea cu o poză de-a prietenului,  şi, mângâind-o pe creştet, îi arăţi şi spui lent „V-A-S-I-L-E, VA-SI-LE”, până repetă după tine. Atunci merită scărpinată după ureche a apreciere.
În niciun caz să nu îi prezinţi mai mulţi prieteni deodată. Unul singur, în loc deschis şi puţin aglomerat. E bine ca prietenul tău să vină cu un dăruleţ, să nu fie perceput ca ostil. Ceva mic, o ciocolată, spre exemplu, merge beton. Recomandabil e să facă şi un compliment gen „ce flanică mişto ai” „eşarfa aia îţi scoate în evidenţă ochii”, „ai ţâţe faine”. În tot acest timp trebuie ţinută strâns de zgardă, cu mâna dreaptă, să nu aibă reacţii brusc  agresive. Uitaţi-vă atent la ea. Dacă dă din cur a mulţumire, poţi să-i dai drumul. S-a împrietenit.
Şi faci aşa pentru fiecare prieten în parte, pînă se obişnuieşte cu toţi. Asta a fost tot! Săptămâna viitoare vă voi spune cum să o obişnuiţi să nu se mai pişe prin casă.










de 

Niciun comentariu:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Trimiteți un comentariu