Nu mai avem...

vineri, 25 ianuarie 2013

Blocheaza tot! thx 2 Dani

Asculta-ma! Cand ceva nu-ti convine sau te doare, nu te mai gandi! E atat de simplu!!!

Alegi sa nu te mai gandesti la ce-ti face rau si o faci! E vorba de vointa! Nimic nu e mai presus de vointa fiecaruia.
Cand iti amintesti un lucru neplacut, schimbi gandul... Alegi sa te gandesti la ceva frumos, la orice altceva in afara de ceea ce doare!
Si chiar functioneaza! Nu rezolva probleme, dar nici nu macina nervi! Macar nu mai plangi. Lasi timpul sa-si faca treaba. Pentru ca timpul chiar vindeca rani. E drept, pe unele le cicatrizeaza, nu le vindeca de tot. Dar si asta e bine. Decat sa sangerezi pana mori, mai bine ramai cu o cicatrice urata. Ca de fiecare data cand te uiti la ea sa-ti amintesti din ce cauza o ai si sa fii prudent, sa nu mai repeti greseli, sa te gandesti mai mult la tine si mai putin la ceilalti.


Blochez tot! Ma concentrez si chiar functioneaza! Totul e sa vrei. Nu exista "nu pot". Exista "nu vreau".
De ce sa te gandesti la ceva ce nu-ti place? De ce sa despici firul in patru, sa incerci sa gasesti explicatii, solutii, motive, scuze?! De ce sa nu accepti totul asa cum reiese din problema? Decat sa treci cu vederea la nesfarsit si sa fie mai rau, mai bine tai raul de la radacina.


Blochezi tot. Amintiri, cuvinte, flori, culori. Iti alegi doar chestiile care nu te dor. Nu te gandesti noaptea, cand pui capul pe perna, ca poate e in bratele alteia/altuia. Nu iti imaginezi cum fac dragoste, cum dorm imbratisati, cum se trezesc bot in bot... NU! Asta nu e bine! E caca! Nu ai voie sa te gandesti si sa plangi. Gandeste-te ca....mai bine nu te mai gandi deloc! Inchide naibii ochii si dormi, ca doar de aia te-ai asezat in pat! Daca nu ti-e somn, ridica-te si lucreaza, fumeaza o tigara, fa-ti planuri... ORICE!!


ORICE altceva e mai bun decat sa te gandesti la lucrurile si persoanele care te-au ranit sau te ranesc in continuare. Uita-te la un film, suna un prieten, sun-o pe mama, scrie ceva, citeste. Fa dracului ceva, nu te mai uita in gol! Ca el/ea tot ce ştie şi vrea face si fără sa te uiti tu in gol. Crezi ca ii pasa cuiva ca suferi tu? Si daca suferi si dacă nu, ce e menit sa se întample tot se va intampla. O sa te înșele daca asa are chef, o sa te sune daca are chef, o sa te părăsească daca asa are chef...


Blocam tot! E simplu de tot! Trebuie doar sa vrei!


Eu vreau. Tu vrei?!





By courtesy of Dani

2 comentarii: